Locaties

Onze events gaan door op verschillende locaties. 
Let dus op dat u de juiste instructies volgt.

Psychadelly Circus

Met de tram / bus

Neem tram 5 of 10 vanuit Antwerpen richting Wijnegem en stap af aan halte “Fortveld“. Van daaruit bent u op 18min wandelen van de speelplek.
U kan in Antwerpen ook opstappen (of overstappen aan halte Fortveld) op bus nummer 410 (Malle – Beerse – Turnhout) en afstappen aan halte “Wijnegem Vaartdijk“. Vanaf deze halte wandelt u een klein stukje terug rechts de Kanaalstraat in en vervolgt u links op de Kraaidijk. Van daar is het alsmaar rechtdoor tot je aan uw linkerkant JC Ahoy tegen komt na slechts 4min wandelen.

Met de trein

Ga de trein op richting Antwerpen Centraal Station.
Neem vervolgens de bus aan Rooseveltplaats of de tram aan het Astridplein.

Met de auto

De Kus

Met de tram

Vanuit Antwerpen neemt u tram 2 of 3 richting Merksem.
U stapt af aan de eindhalte P+R Merksem. Daar wandelt u de straat in rechts naast de tennisvelden, de Fortsteenweg. U loopt alsmaar door tot u de ingang van het fort aan uw rechterzijde tegenkomt.

Met de trein

Ga de trein op richting Antwerpen Centraal Station.
Neem vervolgens de tram aan de halte Astrid.

Met de auto

Vanuit Gent : Volg de E17 richting Antwerpen. Rij door op de E19 richting Antwerpen/Breda/Haven. Neem afslag 5-Kleine Bareel richting Merksem en houdt rechts aan om door te rijden in de richting van de Bredabaan. Sla verderop aan de lichten af naar rechts in de Fortsteenweg. U kan de wagen parkeren op de parking voor het fort. 

House of Horror

House of Horror heeft helaas nog geen nieuwe locatie gevonden.